-->

lidi

van gool

“Foxy Things First”

- Aanbod -

Voor een prijsopgave en concrete vragen, contacteer info@lidivangool.be of zhang.hong@telenet.be

- Aanpak -

De werkwijze is pragmatisch en doelgericht waarbij deelnemers actief uitgenodigd worden om te DOEN.
Foxy things first werkt vanuit deze uitgangspunten:


  • Een open, vertrouwelijk leerklimaat creëren
  • Aandacht voor individuele leerdoelen
  • Focus op herkenbare en moeilijke praktijksituaties
  • Oefenen van competenties en vaardigheden
  • Flexibele formules

- Over ons -

Lidi Van Gool

Geboren in Arendonk, België, studeerde communicatie, politieke –en sociale wetenschappen in Antwerpen en cultuurwetenschappen aan de Open Universiteit.

Lidi Van Gool is trainer voor iedereen die Nederlands wil leren als werktaal of als omgangstaal terwijl zij in België wonen en werken. Ze is ook consultant bij het omgaan met cultuurverschillen op de werkvloer.

Lidi heeft 20 jaar gewoond en gewerkt in internationale & multiculturele omgevingen. Zij weet dus als geen ander voor welke uitdagingen u staat en deelt haar ervaringen met u. Als trainer werkte Lidi vooral in Zuid-Korea, Taiwan, Turkije. Verder heeft ze 11 jaar ervaring in contractmanagement in internationale teams, vooral met de USA.

Lidi heeft 8 jaar ervaring in het heroriënteren van kleine bedrijven en organisaties en werkte in die context nauw samen met alle overheden in België.

Na haar carrière in de privé sector koos ze ervoor om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan. Foxy things first is dan ook het resultaat van een open vizier en kennis van culturele barrières gecombineerd met een natuurlijk gevoel voor communicatie met mensen met een andere culturele achtergrond.

Zhang Hong

Geboren in Xi’an, China, studeerde pedagogische psychologie in Leuven, Nederlands in Leuven en Engels, Chinees en Japans in Xi’an.

Hong geeft interculturele trainingen, taaltrainingen en seminaries voor Belgische bedrijven die zaken doen in China
Hong tolkt bij de ontvangst van uw Chinese zaken- en gesprekspartners en ze vertaalt uw professionele teksten naar het Chinees of naar het Nederlands en Engels.

- Referenties -

Wie zijn wij


Lidi Van Gool

Lidi Van Gool is trainer en consultant voor taal en crossculturele communicatie op de werkvloer en voor expatfamilies. Ze heroriënteert ook kleine bedrijven en organisaties bij veranderingen.


Zhang Hong

Zhang Hong is trainer en consultant voor taal en crossculturele communicatie vooral voor bedrijven die zaken willen doen in China.

Contacteer me

Onze gegevens


Lidi Van Gool

Gorzendreef 4
2360 Oud-Turnhout

+32 476 078 439
info@lidivangool.be


Zhang Hong

Turfakkers 12
2460 Kasterlee

+32 495 27 83 48
zhang.hong@telenet.be